Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Muziek, Dans & Drama

zo 1 januari 2017 t/m do 1 februari 2018

Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden. Het monumentale klooster in het hart van de stad biedt ruimte aan een intieme theaterzaal waar een divers programma wordt gepresenteerd van voorstellingen in alle disciplines cabaret, toneel, dans, muziek en jeugdtheater. Naast het reguliere programma vinden er regelmatig speciale evenementen plaats, zoals Nachtklooster, Super Sunday’s en literaire cafés.

 

Het Klooster is uiteraard ook het podium van de stad dat ruimte biedt aan amateurverenigingen en andere lokale initiatieven. In Woerden loopt veel talent rond, dat het verdient zich te presenteren aan een groot publiek.

 

Het cursusaanbod van Het Klooster is groot. Er zijn lessen en cursussen in muziek, dans en theater voor alle leeftijden en niveaus. Samenspel is een speerpunt, dus orkesten, koren, bands en ensembles zijn er volop.
 
Daarnaast biedt Het Klooster faciliteiten aan voor bijeenkomsten, vergaderingen en symposia en maakt Het Klooster workshops, trainingen en educatieve trajecten op maat voor diverse partijen, waaronder scholen en bedrijven.


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden

Over Klooster | Kunstencentrum

Meer informatie over Klooster | Kunstencentrum vindt u in de cultuurmap: Klooster | Kunstencentrum
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 42 30 66 | e-mail: info@kloosterwoerden.nl