Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Straatfotografie

wo 27 september 2023

STRAATFOTOGRAFIE
Straatfotografie
Tijdens deze workshop krijg je eerst 1,5 uur theorie en basiskennis over straatfotografie en aansluitend gaan we de straat op om de theorie in de praktijk toe te passen. Je zult op straat zien hoe je te werk kunt gaan om te proberen een uniek of bijzonder moment vast te leggen. Je fotografeert het straatbeeld wat je ziet, niets wordt in scene gezet; alles gebeurt snel en je moet dus goed kijken en snel reageren. Een bijzondere, dynamische en leuke manier van fotograferen.
Tijdens de workshop komen zaken aan de orde wat wel en niet mag, welke camera-instellingen je kunt gebruiken en op welke manieren je (onopvallend) te werk kunt gaan.
Voor deze workshop heb je minimaal kennis van de werking van je camera en de nodige basiskennis van de fotografie nodig.
Eventueel kun je  ook deelnemen met je smartphone wanneer je hier goed mee om kunt gaan, anders raden we je aan eerst de cursus 'Beter fotograferen met je mobiel' te volgen.

1 workshop van 3,5 uur Toon details
Het Klooster Toon adres-info
€ 38,00
Arjan van der Beek
spiegelreflexcamera
Mee te brengen door de cursist: Spiegelreflex- of systeemcamera met standaard zoomlens. Statief waarop de camera gemonteerd kan worden. Volle accu en eventueel reserve accu, voldoende ruimte op geheugenkaart.

Startdatum
woensdag 27 september 2023 - 09:30


Locatie

Volksuniversiteit Het Groene Hart
Klooster, Wilhelminaweg 77
Woerden


Website: Straatfotografie


Over Volksuniversiteit Het Groene Hart

Meer informatie over Volksuniversiteit Het Groene Hart vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Het Groene Hart
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77 (Het Klooster, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 420 662 | e-mail: info@vuhetgroenehart.nl