Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefStuur berichten voor de agenda naar agenda@cultuurplatformwoerden.nl

IJsselsteins Kamerkoor

IJsselsteins Kamerkoor

* Er is momenteel plaats voor een twee tenoren*

 

 

Het IJsselsteins Kamerkoor is opgericht in 1981 en vierde in 2012 het 30-jarig bestaan. Het IJsselsteins Kamerkoor is niet meer weg te denken uit het muzikale en culturele leven in IJsselstein. Op dit moment bestaat ons koor uit 24 personen. Dat wij een kamerkoor zijn betekent dat we veel a cappella zingen en ons uitsluitend richten op meerstemmige muziek.
 
Zingen is méér

Tijdens de repetitie wordt ook aandacht besteed aan zangtechniek, ademhaling en koorklank. Naast de wekelijkse repetitie hebben wij een jaarlijks koorweekend, repetitiedagen en stemrepetities. Door alle activiteiten is het IJsselsteins Kamerkoor een enthousiaste groep zangers en zangeressen.

 

Ook zin in zingen gekregen?

Nieuwe koorleden zijn altijd welkom. Omdat wij een goed evenwicht tussen de stemmen willen behouden kunnen wij nog een sopraan en een tenor heel goed gebruiken. Bezoek eens een repetitie en zing een avondje op proef mee. Het werkt aanstekelijk! Belangstellenden wordt verzocht eerst contact op te nemen met het bestuur.

U-pashouders krijgen 50% korting op de contributie.

Repetitie

Donderdagavond van 20.00 - 22.15 uur in het Fulco Theater, Overtoom 1, IJsselstein.

Vrienden van het IJsselsteins Kamerkoor

Draagt u het IJsselsteins Kamerkoor en haar muziek een warm hart toe? Dan kunt u naast het bezoeken van onze concerten ook Vriend(in) worden van het IJsselsteins Kamerkoor. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u per e-mail informatie aanvragen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk de gevraagde gegevens toesturen.

Fotoalbum van IJsselsteins Kamerkoor


IJsselsteins Kamerkoor

Contact
Lida van Agthoven
telefoon: 0348 480801
email: lida.ton@kloz10.nl
website: http://www.ijsselsteinskamerkoor.nl