Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Galerie NU Art & Design

Een wereld van schoonheid creëren die aansluit bij de waarden en de behoeften van de bezoekende gast. Design meubelen en prachtige kunst staan hier in verrassende combinaties opgesteld.

 

Als u voor inspiratie een kijkje neemt op onze website, kan het zomaar gebeuren dat u een kunstwerk of meubelstuk tegenkomt dat voor u gemaakt lijkt te zijn. Met precies de juiste kleur of precies de juiste afmeting. U ziet hem al in uw woonkamer staan of hangen!

 

Neemt u dan contact met ons op. Ook op afstand kunnen wij een hoop voor u betekenen.

Via foto’s en videobellen vormen wij ons een goed beeld van u en uw interieur.

Zo kunnen we ook nu met u meedenken en u persoonlijk advies geven.

 

Nu Art & Design brengt op unieke wijze kunst en design met elkaar samen. In onze gallery vindt u meubelen van topmerken en gerenommeerde ontwerpers, en werk van fantastische kunstenaars.

Wij verrassen u graag met onverwachte en inspirerende kleur- en vormcombinaties en creëren voor u wereld vol schoonheid. Niet alleen in de gallery, ons team komt ook graag bij u thuis. Met liefde doen wij u voorstellen om uw interieur in balans te brengen met uw eigen stijl en persoonlijkheid. Helemaal op maat en naar uw wens. Waarbij niets moet en alles mag.

 

Wat denkt u van een uitgebalanceerd interieurplan, waar niet alleen meubelen en kunst, maar ook verlichting, vloerkleden, passende raambekleding en zelfs prachtig behang deel van uitmaken?

Nu Art & Design nodigt u graag uit voor een kennismaking,

Het team van Nu Art & Design

Ria van Hemert, Manon de Vlieger en Meike Elzinga


Galerie NU Art & Design

Bezoekadres
Westdam 3D
3441 GA Woerden

Contact
Ria van Hemert
telefoon: 06-48836516
email: info@nu-art-design.com