Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Theater Terra De Kleine Zeemeermin | Mini -Musical

zo 17 december 2023

10.00 uur, € 9,50.

Theater Terra
De Kleine Zeemeermin | Mini -Musical

Laat je verrassen door de MinMeerZee. Zij kan niet alleen mooi dansen maar ze kan ook praten. De MinMeerZee wil kinderen bewust maken van de vervuiling van de zee en de “plastic soup”.

Kijk! De vrouw uit de zee! Heb je haar gezien? Dat is de MinMeerZee! Daar in de verte, ze komt naar ons toe…hoor je het geluid van de zee? De golven worden steeds groter! Wat is zij lang! Als een reus! En wat een prachtige jurk! Maar wat zit er toch allemaal in die jurk? Zie jij het ook? Misschien kan JIJ een van haar vragen beantwoorden voordat ze weer in de zee verdwijnt? Luister naar wat ze te zeggen heeft…

De MinMeerZee wil kinderen bewust maken van de vervuiling van de zee en gelijktijdig inspireert zij de kinderen om van afval, of wat je zomaar op straat of in de natuur vindt, iets moois te maken.

Dagmar Chittka is de drijvende kracht achter Stichting Rauher Engel. Inmiddels maakt zij ruim 10 jaar danstheatervoorstellingen voor de allerkleinsten, waarin bijna niet wordt gesproken. Het werk is een grillige mix van beweging, dans, spel en humor. Rauher Engel is aangesloten bij Cultuurbuur Rotterdam.

Let Op! Deze voorstelling wordt gespeeld in onze muziekzaal 31 op de eerste verdieping.
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Theater Terra De Kleine Zeemeermin | Mini -Musical


Klooster | Theater

Klooster | Theater