Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

GrooveBuzz

di 16 mei 2023

20.15 uur, € 23,00.

GrooveBuzz
Culturele participatie door muziek

Een sponsorevenement ter bevordering van maatschappelijke en culturele participatie van mensen door muziek. Een fantastische muzikale avond die laat zien waar GrooveBuzz voor staat en wat muziek met mensen doet.

Muziek is niet alleen maar leuk! Muziek is belangrijk om je te kunnen ontspannen, om je creativiteit de ruimte te geven, om te kunnen delen, te verbinden en om jezelf en een ander blij te kunnen maken. Muziek gaat niet over klassen, muziek gaat over gevoel… Muziek verbindt!

The GrooveBuzz heeft als doel om door middel van sponsoring, muziekprojecten, -lessen en -therapie mogelijk te maken. Doelgroepen zijn o.a. mensen die te maken hebben met psychosociale problematiek, verslaving, dakloosheid of bijvoorbeeld school drop-outs, mensen die simpelweg te weinig geld hebben om hun kinderen muziek te laten maken of mensen die door uiteenlopende oorzaken vereenzamen.

The GrooveBuzz helpt bij het tot stand komen van initiatieven gericht op muziek en ondersteunt de projecten financieel. Dit kan door sponsoren te mobiliseren uit het bedrijfsleven. Het optreden in Het Klooster maakt onderdeel uit van een landelijke tour langs theaters en poppodia om zo sponsoren te mobiliseren. Bands en artiesten uit eerder genoemde doelgroepen presenteren zich tijdens deze concerten en doen zo podiumervaring op. Dit geldt ook voor de roadies en geluids/lichttechnici.

3 bands van de GrooveBuzz zorgen voor een spetterend optreden en tevens is er ook een optreden van Talent XL cursisten van Het Klooster.
 


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: GrooveBuzz


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum