Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Mug met de Gouden Tand

wo 10 mei 2023

20.15 uur, € 20,00.

Mug met de Gouden Tand
The Making of Soros the Musical

Een wervelend stuk over de miljardair en filantroop George Soros.

The Making of Soros the Musical is een inkijkje in het leven van de speculant, miljardair en filantroop George Soros, die door (extreem)rechts en (extreem)links gewantrouwd wordt. Een vrolijke poging om iets te begrijpen van de wereld van het geld en het (mogelijk) goede. En het kwade. Of allebei tegelijk. Waarbij in ieder geval af en toe iemand vol overgave in zingen uitbarst. Deze politieke activist met meer geld dan hij kan tellen wil de wereld veranderen, maar zijn goede bedoelingen worden niet door iedereen begrepen. Moet hij aan het kruis? Leer de redder van de mensheid en zijn vijanden kennen.

Met: Lineke Rijxman, Vincent van der Valk en Jasper Stoop

Mugmetdegoudentand
mugmetdegoudentand is een eigenzinnig Amsterdams cultureel collectief dat al meer dan vijfendertig jaar succesvol theater en af en toe televisie maakt. De groep maakt nieuw Nederlands repertoire dat de tijdgeest met persoonlijke stem beschrijft onder het motto: ‘Het is nu’. Het artistieke team van mugmetdegoudentand bestaat uit Joan Nederlof, Lineke Rijxman en Marcel Musters.

De mug is bekend van o.a. de televisieseries Hertenkamp, TV7 en Koppensnellers, van de podcast De 100 vrouwen van Marcel en van de theatervoorstellingen; Rijsen & Rooxman, De Dikke Muiz & Sjors, Margreet heeft de groep verlaten, Happy Hour, Smoeder, Buik, Quality Time en Kunsthart.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Mug met de Gouden Tand


Klooster | Theater

Klooster | Theater