Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Mannenochtend

vr 27 januari 2023

Op vrijdagochtend 27 januari om 10.00 uur vindt de Mannenochtend plaats van Inloophuis ‘Leven met kanker’. Deze keer gaan de mannen na de koffie naar de H. Bonaventura waar ze een rondleiding krijgen door Henk Baars die er jarenlang actief was als hoofdkoster. Hij weet alles van deze historische kerk en vertelt er met plezier over, vooral ook over de fascinerende delen van de kerk, zoals boven de gewelven…

Hoewel mannen ook te maken hebben met de ziekte kanker of met het verlies van een dierbare, blijkt dat zij vaak minder goed aansluiting vinden of andere interesses en behoeftes hebben. Daarom organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ met een speciale Mannenochtend op de laatste vrijdagochtend van de maand met een bedrijfsbezoek om zo het nuttige met het aangename te verenigen. Dat de behoefte bestaat, blijkt iedere keer weer, de gesprekken komen als vanzelf op gang. Ideeën voor aankomende Mannenochtenden zijn van harte welkom, eigen inbreng van de deelnemers wordt bijzonder op prijs gesteld.

Zin in de mannenochtend? Kom dan naar ons Inloophuis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden. De ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is wel noodzakelijk. Bel of mail hiervoor naar 0348-447643, 06-14004496 of info@inloophuislevenmetkanker.nl.


Locatie

Inloophuis 'Leven met kanker'
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Mannenochtend


Inloophuis 'Leven met kanker'

Inloophuis 'Leven met kanker'