Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kloosterfestival

za 18 maart 2023

Tijdens Het Klooster Festival is er vanzelfsprekend ook een programma voor senioren. Op locatie bij diverse verzorgingshuizen in de regio vinden er vanuit ‘Het Kunstmenu Zilver’ diverse activiteiten en workshops plaats verzorgd door docenten van Het Klooster.
Om 11.00 uur start de historische rondleiding. Deze tour biedt een kijkje achter deuren die normaal gesloten zijn voor publiek met bijzondere verhalen over Het Klooster, de geschiedenis, haar bewoners, bezoekers en artiesten.
Voor kinderen  (vanaf 6 jr) start het festival op zaterdagmiddag  met A.vontura: Silent Disco Theater en een Break Dance Workshop Kids.
Aan het einde van de middag zijn de volwassenen aan de beurt met een muzikale zaterdagmiddagborrel & zangworkshop met Agnes & Jabbeyzz.
Tijdens Saturdaynight Live laten de cursisten van Het Klooster zien wat ze in huis hebben met een groots en feestelijk programma.
Ook is het die avond mogelijk om zelf het podium op te gaan tijdens het Open Podium. *Aanmelden hiervoor kan tot 10 maart via kloosterwoerden.nl.
Voor onze cursisten en medewerkers sluiten we de zaterdagavond af met ‘Club 77’. Disco in de theaterzaal.

 

Zet 17, 18 en 19 maart alvast in je agenda! Er komt iets moois aan.. Het weekend van 17, 18 & 19 maart organiseren we Het Kloosterfestival, een groots spektakel voor jong en oud waar 3 dagen muziek, dans en theater te beleven is.

Ons karakteristieke historische pand wordt op z'n kop gezet en op verschillende plekken in Woerden vinden er dit weekend activiteiten plaats. Er zijn concerten, voorstellingen, workshops en meer. We openen het festival met The Klooster Experience op vrijdagavond 17 maart. Het programma maken we later nog bekend, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten;

Zo is er op vrijdag o.a. een optreden van de psychedelic rockband Between The Jars (betweenthejars.com), op zaterdag is er de Klooster Club Night en op zondagochtend Het Pieterpeuterpad, een ontdekkingstocht voor de (aller-) kleinste bezoekers. Hou onze website in de gaten voor meer informatie!

Tickets gaan vanaf 1 februari in de verkoop. Stay tuned! 


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Kloosterfestival


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum