Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Beth & Flo Niet wat je denkt

do 9 maart 2023

20.15 uur, € 20,00

Absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag!

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak?

Beth & Flo bestaat uit Elsbeth Remijn (1988) en Claudette Verhulst (1989, de Flo van het duo; lang verhaal). In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Beiden zijn opgeleid als klassiek pianist aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ze ontdekten graag samen op het podium te staan. Als pianoduo vielen Beth & Flo al snel op en speelden in zo’n beetje alle grote concertzalen in het land. Nu is het tijd voor de theaterzalen.

De Pers over Niet wat je denkt:
“Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme” – Theaterkrant
“Ze bewijzen anderhalf uur lang dat klassieke muziek helemaal niet doods en stoffig is.” – Theaterkrant
“Virtuoos pianospel”, “prachtig gezongen” – Theaterkrant
 


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Beth & Flo Niet wat je denkt


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum