Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Vuile huichelaar 7

za 18 februari 2023

20.15 uur, € 22,00

Omdat ik zoveel van je hou e.a.

Een grandioos meezingspektakel

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program! Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Weg met hoestschaamte, coronakilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.

We richten ons in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel het foute lied.  We verheugen ons op een kakafonie van zingende brave borsten, die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met ons zingen. 

Laat je gaan met… Vuile Huichelaar 7: ‘Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes!’


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Vuile huichelaar 7


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum