Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Anne Neuteboom Klapstoelkabaret

wo 20 juli 2022

19:30 uur/€ 12,50: de meest veelbelovende nieuwkomer

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens Klapstoelkabaret.

Het mobiele podium staat in juli in het weiland bij Boerderij De Boerinn. Kom kijken, zie uw favoriete cabaretier - muzikanten op het podium of ondek de artiesten van de toekomst!

 

Anne Neuteboom:

werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), het regent sterren in haar recensies en ze werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar en is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket. Volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

 

Deze voorstelling valt onder ons Zomerprogramma “Het Klooster Speelt Buiten” en vindt plaats bij De Boerinn, Mijzijde 6, 3471 GM  Kamerik.

 

Er wordt dus gespeeld in de buitenlucht, we vertrouwen op goed weer en laten ons niet kisten door een zomerbui. Wilt u hier bij uw kledingkeuze rekening mee houden? Vanzelfsprekend zullen we bij te slecht weer de voorstelling, indien mogelijk, overdekt spelen of verplaatsen naar een andere datum.

 


Locatie

De Boerinn, Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik


Klooster | Theater

Klooster | Theater