Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Vlamousse - Klapstoelkabaret

wo 13 juli 2022

19:30 uur/€ 12,50: Brigitte van Bakel en Maya van As, Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel.

Vlamousse
Vlamousse
Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens Klapstoelkabaret.

Het mobiele podium staat in juli in het weiland bij Boerderij De Boerinn. Kom kijken, zie uw favoriete cabaretier - muzikanten op het podium of ondek de artiesten van de toekomst!

 

 

 

 

 

Vlamousse: staat voor Brigitte van Bakel en Maya van As die na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten samen verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen aan de hand daarvan als ‘schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes’. Vlamousse benoemt totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.


Deze voorstelling valt onder ons Zomerprogramma “Het Klooster Speelt Buiten” en vindt plaats bij De Boerinn. E r wordt dus gespeeld in de buitenlucht, we vertrouwen op goed weer en laten ons niet kisten door een zomerbui. Wilt u hier bij uw kledingkeuze rekening mee houden? Vanzelfsprekend zullen we bij te slecht weer de voorstelling, indien mogelijk, overdekt spelen of verplaatsen naar een andere datum.


Locatie

De Boerinn, Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik


Klooster | Theater

Klooster | Theater