Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Gluren bij de Buren

zo 3 juli 2022

13:00 - 18:00 uur/€ vrije gift: Tot 23 mei aanmelden om deel te nemen. Optredens in huiskamer of tuin. Meer nieuws volgt

 

luren bij deBuren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Woerdenaren stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

AANMELDEN

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken en dorpen van de gemeente Woerden kunnen mee doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Woerden en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl

De landelijke coördinatie van Gluren bij de Buren is in handen van Stichting de Bühne. De lokale organisatie en coördinatie pakken Mark van Leeuwen, Cindy de Goeij, Charlotte Welling en Danny Merks op. Charlotte en Danny zijn actief bij Stichting Kult Kompagnie.

Meer informatie Website: www.glurenbijdeburen.nl


Locatie

Bij mensen thuis of in de tuin


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie