Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Culture Run Woerden

zo 9 oktober 2022

Urban Run (6,5 km), FLOW (21 km) en Kids Colour Obstacle Run (600 m). Culture Run Woerden is geen wedstrijd. Pret en plezier staan voorop. Ter gelegenheid van feestjaar 2022 Woerden 650 jaar stad

Een uniek evenement voor jong en oud

Urban Run

Hardlopen door de Woerdense binnenstad en onderweg langs en door monumentale en culturele gebouwen, parkeergarage, steegjes en tal van toffe, onverwachte plekjes in de binnenstad. Zo heb je de binnenstad nog niet eerder beleefd. Laat je maar verrassen! Het parcours is 6,5 km en komt langs en door de Bonaventurakerk, TechnoHUB, bibliotheek, parkeergarage Castellum, Stadsmuseum en nog veel meer. De feestelijke finish is op het Exercitieveld. Het inschrijfgeld voor de Urban Run is €9,50.

 

FLOW (Fietsen Lopen Om Woerden)
De FLOW doe je als duo: een loper en een fietser (met eigen fiets). Je start gezamenlijk op het Exercitieveld en loopt/fietst naar Kamerik, via Harmelen naar de finish terug in Woerden. Je legt het parcours als duo gezamenlijk af. Onderweg kun je wisselen wanneer je zelf wil, maar dat hoeft niet. FLOW heeft een gezellig, gemoedelijk karakter, maar vergt serieuze fysieke inspanning. FLOW gaat langs mooie natuur en over (oude) wegen, alles goed begaanbaar. Een afwisselend en verrassend parcours met bezienswaardigheden die Woerden hebben gemaakt tot de gezellige, ondernemende stad die het nu is. Onderweg zijn er proefplaatsen ingericht waar je kunt rusten, genieten van historie en cultuur en van een hapje of een drankje uit de streek. Het inschrijfgeld voor de FLOW is €15.

 

Kids Colour Obstacle Run
Wil jij meedoen aan de vrolijkste hardlooprun voor kinderen (van 4 jaar tot en met 12 jaar)?
Kom dan om 11.00 uur naar het Westdampark voor de Kids Colour Obstacle Run. Laat je tijdens deze toffe Kids Colour Obstacle Run onderdompelen in de mooiste kleuren en trotseer de leukste hindernissen. Trek een wit T-shirt aan dat vies mag worden en doe mee samen met vriendjes en vriendinnetjes mee. Het wordt een superleuke, kleurrijke en sportieve ochtend! Om 11.00 uur is de gezamenlijke warming up en om 11.15 uur lopen we (rennend of wandelen) naar het Exercitieveld. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen. Helemaal onder de kleuren loop je over de finish! Deelname aan de Kidsrun is gratis.


Laat je maar verrassen tijdens dit nieuwe onWIJS sportieve en unieke evenement in Woerden.
Culture Run Woerden wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere Woerden650 en het VSB Fonds Woerden. Er zijn nog tal van bedrijven die zich aan ons gekoppeld hebben.

Meer informatie over de run, sponsoren en inschrijven op www.culturerunwoerden.nl


Locatie

Excercitieveld Woerden


Website: Culture Run Woerden


Woerden 650 jaar stad (stichting)

Woerden 650 jaar stad (stichting)