Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Cor Bakker + Fay Claassen

zo 30 januari 2022

Aanvang 13.00 uur. € 49,50 Lunch en matineevoorstelling: een heerlijke, complete zondagmiddag uit!

Cor Bakker + Fay Claassen in Buitenplaats Kameryck

publicatiedatum: ma 20 december 2021

Het theaterconcert “Cor-i-Fay” op zondagmiddag 30 januari wordt verplaatst vanuit theater Het Klooster naar Buitenplaats Kameryck. Een complete zondagmiddag uit! De gasten wacht een warm welkom! Voorafgaand aan het theaterconcert is er een ontvangst met een heerlijk glas bubbels en word er een heerlijke uitgebreide lunch geserveerd inclusief drankjes.

 

Unieke lunch / matinee:
 

Aansluitend geniet men van de magische wisselwerking tussen Cor Bakker en Fay Claassen.
Bij hun theaterconcert Cor-i-Fay geven Cor Bakker en Fay Claassen de mooiste liedjes een erepodium. Zo komen er Nederlandse juweeltjes voorbij van Annie M.G. Schmidt en het Klein Orkest, maar ook internationale successen van Cole Porter en John Lennon. Stuk voor stuk herkenbare nummers die je in het hart raken, omdat ze de deur openen naar herinneringen, verlangens en bijzondere momenten die iedereen met zich meedraagt.

 

Fay: ,,Los van de jazz is het heerlijk om samen met Cor een breed spectrum van pop tot kleinkunst aan bod te laten komen. Vooral dat Nederlandstalige laatje is bij mij veel te lang dicht gebleven.’’

 

Creatieve samenwerking
Buitenplaats Kameryck en Het Klooster hebben elkaar gevonden in deze Coronatijden met strenge maatregelen, een mooie samenwerking. Theater Het Klooster kan op dit moment maximaal 50 bezoekers ontvangen op 1,5 meter afstand en is daarom helaas gesloten. Vanzelfsprekend wil Het Klooster graag theater blijven bieden. Buitenplaats Kameryck heeft een mooie lichte zaal met meer ruimte, waar dit concert absoluut tot zijn recht gaat komen. Gelegen tussen de weilanden en met haar kenmerkende gastvrijheid en Ryckelijk keuken wordt het dus dubbel genieten.


• Lunch en theaterconcert:
• Aanvang 13.00 uur.
• Kaarten voor dit unieke arrangement à € 49,50 kunnen besteld worden via  www.kloosterwoerden.nl
• Informatie over Buitenplaats Kameryck www.kameryck.nl

 

Cor Bakker studeerde cum laude af aan het conservatorium in Amsterdam, waarna hij ruim tien jaar de vaste pianist was van het Metropole Orkest. Bij het tv-publiek werd hij een vertrouwd gezicht als begeleider van Paul de Leeuw en als presentator van zijn eigen muzikale programma’s. Daarnaast speelde Cor in het jazz-circuit en ook in theatershows met onder anderen Karin Bloemen, Jenny Arean en Brigitte Kaandorp.
Fay Claassen studeerde jazz zang aan het conservatorium in Den Haag, een opleiding die ze succesvol afsloot met twee bijzondere onderscheidingen. Vervolgens trad ze door heel Europa op met prestigieuze gezelschappen als de WDR Big Band en de Danish Radio Big Band. Ook kreeg ze applaus in uitverkochte concertzalen in Amerika, China en Japan. Voor haar veelgeprezen albums oogstte ze lof in de vorm maar liefst drie Edisons. Maar de persoonlijke kroon op haar werk is dat Rita Reys – de grand lady van de Nederlandse jazz – zich openlijk uitsprak als Fay-fan.


Locatie

Buitenplaats Kameryck Oortjespad Kamerik


Klooster | Theater

Klooster | Theater