Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

film: Alles op Tafel

vr 3 december 2021 t/m zo 5 december 2021

14.30 uur / € 10,- (v.a. 12 jaar) Zeven goede vrienden komen samen voor een "gezellig" etentje.

Alles op Tafel
 

Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld.

Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

 

Per zondag 27 november gelden er nieuwe corona  maatregelen.

  • 1,5meter afstand

In de gehele bioscoop dient 1,5m afstand gehouden te worden t.o.v. andere bezoekers en onze medewerkers. Dit geldt ook in de zalen. Het is niet mogelijk om zelf uw plaatsen in de zaal uit te zoeken tijdens het reserveren. Alle reserveren worden door ons systeem automatisch op 1,5m afstand van andere reserveringen gemaakt. Dit gaat op volgorde van reservering.

  • Mondkapjes

In de bioscoop dient iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen bij verplaatsing in de bioscoop. Wanneer u plaats heeft genomen in de zaal, mag u het mondkapje afzetten. Bij het verlaten van de zaal dient het mondkapje weer gedragen te worden.

  • CoronaToegangsBewijs

Het is voor alle bezoekers van 13 jaar of ouder verplicht om een geldig vaccinatie-, herstel- of testbewijs in de CoronaCheck-app te tonen voor toegang tot de bioscoop. Daarnaast dienen alle bezoekers van 14 jaar of ouder een geldig legitimatiebewijs te tonen. Zonder geldige QR-code in de CoronaCheck-app + legitimatiebewijs is toegang tot de bioscoop helaas niet mogelijk. Onderaan deze pagina vindt u een instructie van de CoronaCheck-app.

  • Sluitingstijd

De bioscoop sluit om 17.00u. Hiermee wordt rekening gehouden bij de filmprogrammering.

 

De basismaatregel blijft gelden: Blijf thuis bij klachten.


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex Cinema

Annex Cinema

  • Meer informatie over Annex Cinema vindt u in de cultuurmap: Annex Cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl