Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

geannuleerd - Swinging Paris - Michael Varekamp & W Burkens

vr 3 december 2021

Strengere corona maatregelen. Vanaf zondag 28 nov mogen er helaas geen activiteiten plaatsvinden na 17.00 u. Voorstellingen tot 14 dec worden geannuleerd.

The Legends Michael Varekamp & W Burkens
Swinging Paris

 

20.15 uur/ € 23,50: The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker,  Armstrong,  Piaff en Sydney Bechet.

 

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess Merlot (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de straten van het bruisende Parijs.

 

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaff en Sydney Bechet.

 

In Swingin’ Paris toveren The Legends Michael Varekamp & Wiboud Burkens het theater om tot een romantische jazzkelder waar hits als Petite fleur, It don’t mean a thing if it ain’t got that swing en C’est si bon klinken tot in de kleine uurtjes.

 

‘Happy en sad blues in briljante arrangements¿¿¿¿Telegraaf

‘The Legends raken je in je ziel!’ ¿¿¿¿Theaterparadijs

‘Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong’ ¿¿¿¿NRC


 


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum