Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Pepernotenpopconcert

wo 24 november 2021

15.00 uur/€ 15.- familieconcert is een spetterende middag vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters.

Pepernotenpopconcert Pepernotenpopconcert

Wel eens een peuter – wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien stagediven?! Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Pepernotenpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.

 

Een swingend sinterklaasfeest waarin je heerlijk kunt meedansen op Zie Ginds Komt de Stoomboot, kunt twisten op Sinterklaas Kapoentje en heerlijk kunt zwijmelen op Zachtjes gaan de Paardenvoetjes. Tijdens het pepernotenpopconcert word je klaargestoomd om van het heerlijk avondje een onvergetelijk muzikaal feest te maken! Je hoort de sinterklaasliedjes zoals je ze nog nooit hebt gehoord, zodat jij straks, bij het zingen voor de open haard de show steelt!

 

Het Pepernotenpopconcert is een spetterende middag vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters. Ook opa’s, oma’s, ooms en tantes kunnen niet stilzitten bij het Pepernotenpopconcert!

 

Cast: Jelle Amersfoort, Jurgen Burdorf, Erik Smans, Hugo den Oudsten en Willem Smid


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum