Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De Andersons: Een mooiere wereld

do 11 november 2021

20:15 uur € 19,50: (try out) -2e kaartje gratis!- Een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren

De Andersons: Een mooiere wereld | Try Out

 

Gewapend met liedjes, humor en existentiële vragen gaan De Andersons op zoek naar antwoorden die ons allemaal aangaan. Ze zoeken hun toevlucht bij Astrid Lindgren. De schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld en die zich inzette voor vrede, gerechtigheid en kinderrechten. Ze werd in heel Scandinavië gezien als de wijze oude vrouw bij wie je je hart kon luchten en die je om raad kon vragen. Bij haar begint de zoektocht van De Andersons naar dat wat écht waarde heeft, voor hun, voor hun kind, voor iedereen.

 

Het Zweeds-Nederlandse duo De Andersons wordt vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Eerder maakten ze een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach en voor ‘Een mooiere wereld’ werken ze samen met de bejubelde dichter en schrijver Sjoerd Kuyper.

 

"Dit luisterrijke duo zingt de sterren van de hemel met hun liederen en verhalen."

Hanneke Groenteman

 

"Hartverwarmend, humorvol en ontroerend."

Nouchka van Brakel

 

Website: https://www.youtube.com/watch?v=dTNjBUGKY3k


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater