Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Concert Troost, weemoed, overgave

za 20 november 2021

15:30 tot 16:30. Toegang gratis. CoronaCheck met QR-code

DIT CONCERT GAAT DOOR!

 

Zo mooi is klassiek! Met muziek doorvoel je je emoties en deel je deze met anderen als je er samen naar luistert. Muziek verbindt mensen.

 

Zaterdagmiddag 20 november geeft het Chr. Oratoriumkoor Woerden, onder leiding van dirigent Arthur Koopman, een najaarsconcert met als thema troost, weemoed en overgave.

 

Door Corona stond het zingen noodgedwongen op een laag pitje. Deze zomer konden we echter weer bij elkaar komen en weer samen repeteren. Blijven we met weemoed in het verleden hangen of gebruiken we het als de brug om de verbinding te slaan tussen vroeger en nu. Onder leiding van Arthur Koopman zingen we een aantal 19e-eeuwse romantische koorliederen van Brahms, Bruckner, Hauptmann, Rheinberger en Mendelssohn. We sluiten het concert af met een kort werk van Bach uit het Magnificat. We worden begeleid door Jeroen Koopman op piano.


Het concert vindt plaats op zaterdagmiddag 20 november in de Petruskerk aan het Kerkplein 5 te Woerden. Aanvang 15:30 (kerk open vanaf 15:00). Entree is gratis.

Bij de uitloop is een collecte voor de onkosten.

Toegang alleen met geldig coronatoegangsbewijs.


Locatie

Petruskerk Kerkplein 5 Woerden
Woerden


Website: Concert Troost, weemoed, overgave


Christelijk Oratoriumkoor Woerden

Christelijk Oratoriumkoor Woerden