Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Mug met de gouden tand - Happy Hour

do 14 oktober 2021

20,15 uur/ € 20,- : Een komische en genadeloze voorstelling over bubbels (geen drank)

Drie vrouwen ontmoeten elkaar in een bar. Het is Happy Hour. De emoties lopen al snel hoog op, en een ontploffing lijkt onvermijdelijk. Maar wanneer komt die? Blijft humor hun sterkste wapen, of slaat een nieuwe realiteit gaten in hun overtuiging? Lineke Rijxman, Malou Gorter en Rosa van Leeuwen zoeken de extremen op in deze komische en genadeloze voorstelling over populisme.

 

Lineke Rijxman over Happy Hour: “De werkelijkheid is krankzinniger en absurdistischer dan je kunt bedenken. De ratio is verdacht, de emotie staat voorop. Je kunt je er moeizaam of bijna niet tegen verweren. Wat is waar? Wat is een leugen?”

 

Van en met LINEKE RIJXMAN (Koppensnellers), MALOU GORTER (Oogappels, Borgen), MARGO VERHOEVEN  Tekst LINEKE RIJXMAN Tekstbijdragen REBEKKA DE WIT, SHEILA SITALSING en JOAN NEDERLOF Met dank aan FRANKY RIBBENS, OLA MAFAALANI en DAPHNE DE WINKEL

 

Let op! deze voorstelling is verplaatst van woensdag 4 november 2020 naar donderdag 14 oktober 2021.

 

LET OP! Wij vragen onze theaterbezoekers om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel van corona.


 


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum