Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

geannuleerd - Poppodium:

za 31 oktober 2020

19.30 ÉN 21.30 uur/€ 15,- 2 X voorstelling Clean Pete en Anne Soldaat met bijzondere liedjes van popduo met de tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven en Anne Soldaat.

Bijzondere liedjes in Het Klooster
Clean Pete met Anne Soldaat. Loes en Renee ontmoetten Soldaat tijdens De Grote Prijs van Nederland waar hij in de jury zat. “Anne was getipt door ons huidige platenlabel Excelsior dat hij ons in de gaten moest houden”, vertelt Loes. “De eerste keer dat we met elkaar speelden, wisten we meteen dat het goed zat. Er was meteen een geweldige klik.” Niet alleen is het voor de zussen een grote eer dat Anne Soldaat bij hen in de band zit, ze leren ook erg veel van hem. Volgens Loes heeft Anne haar als muziekante veranderd: “Toen wij in het voorprogramma van Anne stonden, heb ik elke show van hem gezien. Alleen al door te kijken naar hoe hij speelt, heb ik enorm veel van hem geleerd.” Renee knikt instemmend: “Anne speelt heel vrij. Voor hem gaat het er niet om hoe goed je speelt, als je maar geniet van wat je doet.”
Clean Pete is een Nederlands popduo bestaande uit cello, gitaar en tweestemmige zang van de tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven. Samen brachten ze vier albums uit bij en stonden op de festivals Pinkpop, Down The Rabbit Hole en The Great Wide Open.
Anne Soldaat is een Nederlandsche gitarist, zanger en songwriter.19.30 uur


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater