Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Youp van 't Hek- Korrel Zout

di 22 september 2020

(Try-out) 20:15 uur/€ 19,50. Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. UITVERKOCHT


 

 

Een terugblik op 2020. Met de titel Korrel Zout. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!! Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. Youp heeft er in zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje!

 

Korrel Zout wordt een conference zonder kapje voor de mond waar keihard om gelachen mag worden. Sterker nog: dat moet zelfs van de cabaretier.

 

Pop-up theater in de TechnoHUB

Een aantal voorstellingen worden verplaatst van Het Klooster naar de TechnoHUB, daar kunnen we meer bezoekers blij maken met een avondje theater op gezonde afstand van 1,5 meter. Het adres van de TechnoHUB is; Industrieweg 2b, 3442 AE Woerden. Parkeren bij de TechnoHUB is gratis.


Locatie

TechnoHUB Industrieweg 2b, Woerden.


Klooster | Theater

Klooster | Theater