Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Midzomer Theater

vr 14 augustus 2020 t/m za 15 augustus 2020

van 17:00 - 00:00 uur/ Prijs: € 98,50 p.p. (all-in) Bram van der Vlugt met de ‘De Les’ en Kiki Schippers met 'Leef' (cabaret) incl diner en hapje/drankje

Vrijdag 14 augustus 2020 van 17:00 - 00:00 U


Midzomer Theater

Deze zomer gaan we weer iets bijzonders doen. Niet drijvend op het water maar zeker zo idyllisch. Dit jaar presenteren we samen met Bram van der Vlugt en Kiki Schippers een prachtig en gevarieerd programma. Midzomer Theater zal buiten op ons grasveld plaatsvinden in een sfeervolle, intieme setting tussen verlichte bomen en brandende fakkels.

Er zijn 2 voorstellingen, hapjes en drankjes, 3 gangendiner en een "na-borrel"

 

1.  Bram van der Vlugt speelt ‘De Les’ tijdens Midzomer Theater!

‘De Les’ is een korte en absurdistische klassieker, 70 jaar geleden geschreven door Eugène Ionesco. Sinds 1957 wordt het iedere dag gespeeld in het Theatre de la Huchette in Parijs. Hoewel dit stuk dit jaar z’n 70ste verjaardag beleeft, is het nu misschien wel actueler dan ooit.

Het stuk speelt zich af in de kamer van een klein appartement. Een jong meisje belt aan voor bijles van een bejaarde leraar, met een geweldige reputatie. Naarmate de absurde en onzinnige les vordert, wordt de oude man steeds machtelozer en meer opgewonden, onvoorspelbaarder en gevaarlijker. Het meisje wordt steeds stiller en onzekerder, en krijgt overal pijn. De huishoudster ziet alles, maar ook zij kan een noodlottig einde niet voorkomen.

 


2. Kiki Schippers

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd de afgelopen vijf jaar al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Op 14 en 15 augustus speelt Kiki een gedeelte van dit nieuwe programma speciaal bij Buitenplaats Kameryck.

 

Hele Programma

Een bijzondere avond uit op een adembenemende, sprookjesachtige plek midden in het Groene Hart.

Voorlopig programma:

17:00 uur ontvangst
17:30 uur aanvang 3-gangen diner
20:30 uur voorstelling 1
21:15 uur pauze met hapjes en drankjes in het restaurant en op onze terrassen aan het water
22:00 uur voorstelling 2
23:00 uur einde voorstellingen, aanvang borrel
00:00 uur einde van de avond


Locatie

Kameryk Oortjespad 3 3471 HD Kamerik


Website: Midzomer Theater


Horeca - Kameryck, Buitenplaats

Horeca - Kameryck, Buitenplaats