Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

CANCELLED: Mozart Opera Nozze di Figaro

zo 15 maart 2020

Helaas moeten wij de voorstelling Mozart Opera Nozze di Figaro cancellen/verplaatsen. Er volgt nog nadere informatie over een mogelijke nieuwe datum of restitutie

aanvang 15.00 uur/€. 15,- familievoorstellimng van “De bruiloft van Figaro”,  met humoristische Nederlandse tussenteksten tussen de solo’s , duetten en terzetten.

 

Deur open 14:30u
“De bruiloft van Figaro”, opera van Mozart waarin het dienstmeisje het wint van de ouderwetse graaf. Toegankelijk met humoristische Nederlandse tussenteksten tussen de solo’s , duetten en terzetten.

 

Mozart Opera Nozze di Figaro aantal

U ziet een verliefde puber, de boeman van een graaf die er lekker op los denkt te leven, een ongelukkige smachtende Gravin, een slim dienstmeisje, een Figaro die gaat trouwen en zijn meisje voor zichzelf wil hebben, een list verzint, een pianoleraar die er stiekem om lacht. De opera wordt uitgevoerd in scene, met kostuums, originele stukken in Italiaans gezongen met pianobegeleiding. Nederlandse spreekteksten om het verhaal te volgen.Het is voor alle leeftijden en een echte beginnersopera.

 

Tenslotte is het de musical van vroeger. Even samen lachen en luisteren naar bekende melodiën als ‘Voi che sapete’. Het is een vrolijke boel. Met een wijntje of een koffie met Mozartkugel waan je je even in Wenen.


Arti Vocaal maakt opera’s toegankelijk voor niet-opera publiek door de de originele operastukken te zingen en de tussenteksten in het Nederlands te spreken.
Zo blijft het verhaal begrijpelijk en hoeft niet iedere zin uit het Italiaans vertaald te worden.


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden


Rie Theater

Rie Theater

  • Meer informatie over Rie Theater vindt u in de cultuurmap: Rie Theater
  • Bezoekadres: fransesteeg 6, 3441 CW Woerden
  • Contact: Marcel fokker | 06 33340217