Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Toneelclub Kamerik - Kopje koffie glazenwasser?

do 5 maart 2020 t/m za 7 maart 2020

aanvang 20.00 uur/€ 10,- incl. consumptie

 

 

Dit is het verhaal in een notendop:

Robert lijkt het voor elkaar te hebben als schrijver. Hele dagen zit hij thuis te werken aan zijn nieuwe boek in zijn appartement op tien hoog met uitzicht over de stad. Zijn vrouw zorgt voor de inkomsten en is buitenshuis hard aan het werk. De huishoudster is er voor zijn natje en droogje en 's avonds zakt hij met zijn medeschrijvers door in de kroeg. Maar uit het gezichtspunt van zijn vrouw Mathilde ziet het er heel anders uit. Voor haar is Robert niet alleen een luie man, maar ook een hele trage schrijver die van haar geld rondjes geeft in de kroeg en haar 's nachts ook nog eens wakker houdt met zijn eindeloze gesnurk. De hoogste tijd voor een rigoureuze verandering, vindt ze. Haar man moet nodig een flinke schop onder zijn kont krijgen en zich nuttig gaan maken. En zo geschiedde... D

 

an word er een pakket bezorgd. Mathilde wil er maar al te graag bij zijn als het pakket geopend wordt, puur om de reactie van Robert te zien. Het pakket komt echter niet aan op de tiende verdieping, tenminste niet via de lift in de flat. Een behulpzame, doch zeer nieuwsgierige glazenwasser brengt het pakket met zijn eigen lift omhoog.  Maar dat gaat mis wanneer een mooie dame hem een kop koffie aanbied.

Zou het pakket wel heel aankomen en wat zal er in zitten? Er zijn dus heel wat vragen die beantwoord moeten worden. Wat wordt het dit keer weer spannend, maar vooral heel grappig.

 

De avond begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30uur. De entree bedraagt €10,- inclusief 1 consumptie. Kinderen tot 12 jaar betalen €5,- inclusief 1 consumptie.
Wij hopen u te zien 

 


Locatie

schulenburg Overstek 2 Kamerik


a. algemeen Theater

a. algemeen Theater