Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Happy 2020 concert

za 18 januari 2020

aanvang 14:00 uur/gratis. Linfano m.m.v leerlingenorkest, de melody percussion band en leerl, Pr Clausschool

Happy 2020 concert

Op zaterdag 18 januari 2020 om 14:00 uur geven wij het Happy 2020 concert. Hierbij zullen alle onderdelen van Linfano optreden, dus het leerlingenorkest, het orkest en de melody percussion band.

 

Ook zullen de leerlingen van de Prins Clausschool weer deelnemen aan het optreden. Tijdens de muziekles op school leren de kinderen ook een instrument bespelen. Ze hebben een paar liedjes ingestudeerd en deze gaan ze samen met de fanfare, dus als één groot orkest uitvoeren tijdens het concert.

De kinderen ervaren zo  hoe het is mee te spelen met een echt orkest!

 

Kom kijken!

 

 

 

Muziekvereniging Linfano is een vereniging met een melody percussion band en een orkest met fanfare bezetting. Het orkest en de melody percussion band spelen  in de 3e divisie van de muziekbond KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie)
Plezier hebben in het met elkaar muziek maken staat voorop! Naast gezelligheid en ontspanning wordt er ook serieus gewerkt aan de groei en verbetering van onze muzikale kwaliteiten. De kracht van onze vereniging is de hechte band en goede sfeer, dit  is van essentieel belang voor het uitoefenen van onze hobby.


Locatie

Grote zaal Dorpshuis De Vaart Linschoten


Linfano muziekvereniging

Linfano muziekvereniging