Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

t.o.d.b. plays Miles, Monk en Mingus

wo 18 december 2019

aanvang 20:00 uur optreden van t.o.d.b na pauze Sessie, kom meespelen!

t.o.d.b. plays Miles, Monk en Mingus

Deur open 19:30u

Na de pauze sessie! Neem het Real Book mee en kom meespelen!

 

t.o.d.b.

Is een pianotrio in de traditionele bezetting, ontstaan vanuit diverse workshoporkesten in het Rotterdamse onder andere onder leiding van ene Ferdi S…

Op een gegeven moment wilden deze drie heren meer ruimte en vonden dat ze genoeg ideeën en inspiratie hadden om met zijn drieën door te gaan. En dat bleek ook wel … met het adagium : “Disregard the form” als uitgangspunt. En dat al weer zo’n vijftien jaar of zoiets …..

Het Amerikaanse trio “The Bad Plus” mag zeker als inspiratiebron en voorbeeld worden gezien. Zo ook “The Necks” uit Australië. Maar ook zeker de nummers van Thelonious Monk moeten gespeeld blijven worden en Miles en Mingus enz…
t.o.d.b. Geeft zijn eigen draai aan sterke composities, avontuurlijk en over grenzen heen, pretentieloos maar wel met kwaliteit. Rock-klassiekers, ballades en bluesjes, Cash & Cobain : Come As You Are.

 

 

t.o.d.b.

Heeft de intentie om altijd spannend en verrassend te zijn. Hier plezier in hebben en er naar streven dat het publiek dit ook zo ervaart. Toegankelijk en makkelijk in het gehoor liggend is de muziek dus waarschijnlijk niet te noemen maar het moet wel leuk blijven. De goede verstaander weet dan ook dat humor in de muziek van t.o.d.b. ook een belangrijk aspect is, wordt dit niet begrepen : ook goed.

  • Rob Winkel drums
  • Lucas Mutsaers piano
  • Adri vosters contrabas

Na de pauze kun je meespelen met t.o.d.b!

Neem het Real Book mee of kom gewoon lekker luisteren. We spelen een selectie uit: All blues, Blue in green, Blue seven, Blues connotation, Caravan, Deluge, Footprints, Ju-ju, Epistrophy, Fables of faubus, Night in tunesia, Nostalgia in times square, Freddie the freeloader, Impressions, Equinox, Well you neednt, Pithycanthropus erectus.


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden