Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

"The Cellist & Dances with a Gatheringt" - live balletregistratie

di 25 februari 2020

aanvang 20.15 uur / € 25,- (incl glas wijn/ amuses)

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

The Royal Ballet presenteert de wereldpremière van Cathy Marstons eerste werk voor het
hoofdpodium van het Royal Opera House, evenals een reprise van Jerome Robbins’ tijdloze klassieker in pure dans.

De internationaal vermaarde Cathy Marston was voorheen Associate Artist bij het Royal Opera House en choreograaf en artistiek directeur bij Bern Ballett. De inspiratie voor haar
eerste werk voor The Royal Ballet op het hoofdpodium van het Royal Opera House haalde ze uit het gedenkwaardige leven en de carrière van celliste Jacqueline du Pré.

De elegante en elegische klassieker van Jerome Robbins vormt het tweede deel van het programma. Deze oefening in pure dans voor vijf koppels op muziek van Chopin is een innovatief en subtiel meesterwerk.

 

 Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via de website of aan de kassa van Annex  tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 2 maart is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.

 

Let op

Op deze datum stond oorspronkelijk het dubbele ballet Marston & Scarlett gepland. Vanwege verschillende omstandigheden gaan deze helaas niet door. The Cellist & Dances with a Gathering zijn hiervoor in de plaats gekomen.


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl