Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Geannuleerd: Fidelio - Live Opera Registratie

di 17 maart 2020

Aanvang: 20.15 uur/ €25,00 .(incl glas wijn/ amuses) Deze opera van Beethoven is een meesterwerk

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletregestraties van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

Fidelio
De enige opera van Beethoven is een meesterwerk, een opbeurend verhaal van risico en triomf. In deze nieuwe productie, geleid door Antonio Pappano, speelt Jonas Kaufmann de politieke gevangene Florestan en Lise Davidsen zijn vrouw Leonore (vermomd als 'Fidelio') die hem op gewaagde wijze wil redden. In sterk contrapunt staan ​​de ingrediënten van huiselijke intrige, vastberaden liefde en de wreedheid van een onderdrukkend regime. De muziek is overal transcendent en omvat het beroemde Act I Quartet, het Prisoners 'Chorus en Florassans gepassioneerde Act II huilen in de duisternis en het visioen van hoop. Tobias Kratzer's nieuwe enscenering brengt de duistere realiteit van de Franse Revolutionaire 'Terror' samen met onze eigen tijd om Fidelio 's inspirerende boodschap van gedeelde menselijkheid te verlichten.

Credits
Muziek: Ludwig van Beethoven
Regisseur: Tobias Kratzer
Decor- en kostuumontwerper: Rainer Sellmaier
Lichtontwerper: Michael Bauer


Dinsdag 17 maart 2020
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 17 februari is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex Cinema

Annex Cinema

  • Meer informatie over Annex Cinema vindt u in de cultuurmap: Annex Cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl