Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Geannuleerd: Zwanenmeer - Live Ballet Registratie

wo 1 april 2020

aanvang 20.15 uur / € 25,- (incl glas wijn/ amuses) Ballet met het tijdloze verhaal van onmogelijke liefde.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

Het Zwanenmeer
Prins Siegfried kans op een zwerm zwanen tijdens het jagen. Wanneer een van de zwanen verandert in een mooie vrouw, Odette, is hij verrukt. Maar ze is in de ban van haar, waardoor ze haar menselijke vorm alleen 's nachts kan herwinnen.

De boze geest Von Rothbart, scheidsrechter van Odette's vloek, vermomt zijn dochter Odile als Odette om Siegfried te misleiden om zijn gelofte van liefde te verbreken. Voor de gek gehouden verklaart Siegfried zijn liefde voor Odile, en zo veroordeelt Odette om voor altijd onder de vloek te lijden.


Liam Scarlett's glorieuze productie van Swan Lake , nieuw in 2018, keert terug voor zijn eerste opleving. Hoewel ze trouw blijven aan de Marius Petipa / Lev Ivanov-tekst, blazen Scarlett's extra choreografie en John Macfarlane's prachtige ontwerpen nieuw leven in wat misschien wel het bekendste en meest geliefde klassieke ballet is. De hele compagnie schittert in dit eeuwige verhaal van verdoemde liefde, een meesterwerk opgefrist voor een nieuwe generatie.

Tchaikovsky's eerste score voor ballet stijgt met zijn symfonische zwaai en combineert perfect met prachtige choreografie van de grand pas de deux van Prince Siegfried en Odile tot de zwanen aan de oever van het meer. Een bedwelmende mix van spektakel en intieme passie, het totale effect is onweerstaanbaar.

 

Credits
Choreography: Liam Scarlett naar Marius Petipa en Lev Ivanov
Aanvullende choreografie: Frederick Ashton
Muziek: Pyotr Il'yich Tchaikovsky
Productie: Liam Scarlett
Ontwerper: John Macfarlane

 

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via de website of aan de kassa van Annex  tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 2 maart is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl