Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Pieten-doe-dag

za 23 november 2019

13:00-16:00 uur. ispelletjes, speurtocht, sporten en een heuse oorkonde

In Spanje zijn de Pieten al druk aan het oefenen voor de Olympische Pieten-spelen. In januari 2020 is het zover en alle Pieten willen hier héél graag aan mee doen. Alleen wil het nog niet zo heel goed lukken met sporten….. de Pieten snappen er niets van.

 

Komen jullie de Pieten op zaterdag 23 november helpen oefenen? Met jullie hulp kunnen de Pieten het aan het einde van de dag hopelijk goed genoeg om mee te mogen naar de Olympische Pieten-spelen!

Het centrum van Woerden wordt die dag omgetoverd tot één groot sportevenement! Via een speurtocht door de stad kom je op allerlei plekken Pieten tegen die hulp nodig hebben bij diverse sporten. Alle grote en kleine kinderen kunnen meedoen en misschien ontdek je zelf ook wel een sport die je heel leuk vindt om te gaan doen!

 

In de Rijnstraat (op de bult, hoek Délifrance) is de start-finish. Hier kan je je stempelkaart ophalen waarop de aanwijzingen staan waar je de Pieten kunt vinden. Er lopen ook genoeg Pieten rond die je maar al te graag helpen met zoeken. Als je klaar bent mag je de stempelkaart weer inleveren bij de finish en krijg je een mooie oorkonde mee naar huis!


Locatie

Rijnstraat - Woerden


Website: Pieten-doe-dag


Consulaat van Sinterklaas

Consulaat van Sinterklaas