Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Jazz Bij Banja

zo 23 februari 2020

vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur./gratis Traditional jazz en dixie van de Radio Town Jazz Band.

Op zondag 22 september beginnen de maandelijkse jazz sessies aan een nieuw seizoen bij restaurant Banja aan de Havenstraat 45 in Woerden. Het huisorkest Dixie Six All Stars verzorgt de aftrap om 15.00 uur. Woerden heeft een rijke geschiedenis op het gebied van de traditional jazz.

 

De Woerdense Jazzclub was jarenlang actief, o.a. met het jaarlijkse jazzfestival en maandelijkse jazzoptredens.  Verder was CafĂ©/restaurant Walzicht zestien jaar lang het podium voor eveneens een maandelijkse Jazz op Zondag, totdat dit in 2013 stopte.

 

Met Jazz Bij Banja heeft restaurant Banja deze traditie weer opgepakt. Al anderhalf jaar lang wisselen  twee orkesten elkaar maandelijks af: De Radio Town Jazz Band uit Hilversum en de Dixie Six All Stars.
De komende jazz-zondag spelen de muzikanten van de Dixie Six All Stars. De band heeft het Groene Hart als thuisbasis en speelde al vaak in Woerden.

 

De toegang op deze jazzmidagen bij Banja is natuurlijk gratis en er is geen toeslag op de consumpties vanwege de live muziek. De band speelt vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur. Restaurant Banja, Havenstraat 45, 3441 BH Woerden.

 


Locatie

Havenstraat 45
Woerden


Website: Jazz Bij Banja


Horeca: Banja restaurant

Horeca: Banja restaurant