Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

K'77 Bandavond: Orchestra Of Love - Everyday Robots'

za 12 oktober 2019

van 21:00 - 02:30 uur/€ ? - met Legendary Orchestra Of Love en Everyday Robots', zie info onder.

  1. EVERDAY ROBOTS

Everyday Robots maakt alternatieve rock die doet denken aan de ritmische robotriffs van Queens Of The Stone Age, gemixt met de hoekige melodieën van Franz Ferdinand, volgespoten met de rock-’n-roll-energie van Royal Republic.

In april brachten zij hun tweede EP ‘V-190’ uit in eigen beheer. Op deze EP heeft de band meer ingespeeld op hun energieke en kenmerkende live optredens

  1. LEGENDARY ORCHESTRA OF LOVE

The Legendary Orchestra Of Love is een vat vol tegenstrijdigheden. Het rock-'n'-roll trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen. Deze drie keurige bolsters (met rotte pit) zijn door-de-wol-geverfde showmannen met klasse, aanstekelijke humor en een retro-nostalgisch voorkomen. De nieuwe favoriete band voor de rockliefhebber die met smaak anders durft te zijn!

Het driemansorkest is opgericht in 2016 en bestaat uit Dikke Mike (bas), Vlugge Japie (gitaar) en Sjaak Slagman (drums). In 2018 bracht het trio twee EP’s uit: Holy Smokes en Another Fine Mess - beide schijfjes leverden lovende kritieken op. Het jaar 2019 staat in het teken van het debuutalbum The Whole Ball o' Wax. De band trekt met de Wax On / Wax Off tour van maart t/m juni door het hele land om deze plaat te promoten.

► “Een feest voor festivals en poppodia” – Popunie
► “Rotterdamse crème de la crème” – Rotterdamse Kost
► “Driedubbele magie” – 3voor12 Rotterdam

De muzikale invloeden zijn divers te noemen. The Legendary Orchestra Of Love haalt inspiratie uit The Who, Primus, PUSA, Tom Waits en Frank Zappa en heeft een verfrissend eigen geluid. Met een simpele basis van bas, gitaar en drums weet het drietal van eenvoud een kunstvorm te maken. Hoewel de band zelf claimt “verfrissend vrolijke rock-'n'-roll met een bittere nasmaak” te spelen, zou je de stijl ook kunnen labelen als indie rock, garage rock en specifiek zelfs post-punk revival.


Locatie

K'77 Hoge Rijndijk 3A, 3449HA Woerden


K'77

K'77

  • Meer informatie over K'77 vindt u in de cultuurmap: K'77
  • Bezoekadres: Hoge Rijndijk 3a, 3449 HA Woerden
  • Contact: Nina de Hoog | 0348 430897 | 06 51151299 | programma@k77.nl