Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Jan Beuving - Rotatie

za 14 september 2019

20:15 uur/ € 18,50; (Uitverkocht. )Knappe grappen en puntgave liedjes

IJzersterk programma

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. De pers klom op alle overtreffende trappen.

 

“Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes”, aldus de Volkskrant (****). “Een wiskundige waar je naar blijft luisteren”, zei Trouw (****). “Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk.” Volgens NRC (*****). En de Theaterkrant schreef: “Een programma dat de perfectie benadert.”

ANNIE M.G. SCHMIDTPRIJS 2018

 

Jan Beuving (tekst), Patrick Nederkoorn (uitvoering) en Tom Dicke (muziek) ontvingen op 14 april 2019, de Annie M.G. Schmidtprijs 2018 voor hun lied Die Geur uit het theaterprogramma over de belastingdienst LEUKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN. De jury over Die Geur: '...een lied waarin de schitterende tekst de eigen tijd onder woorden brengt, waar de muziek de inhoud optilt en de vertolking het lied vleugels geeft.'


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden

Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum