Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Hans Dulfer & band

di 17 september 2019

Tijd: 20:00-22:30 uur. € 15,- ; deze keer hebben we er op zijn verzoek een STA concert van gemaakt met genoeg ruimte om te dansen!

Sta-concert met beperkt aantal zitplaatsen!
Hans Dulfer was op 2 februari 2016 al eens in het RIE theater, toen in de serie van 5 ‘proef-concerten’.  En ook deze keer kom hij weer met een hele toffe band!

 

Hans Dulfer is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten. Hij volgt trends op de voet, maar blijft jazzmuzikant in hart en nieren. Jarenlang opereert hij vooral als podiumdier en zet hij het maken van platen onder eigen naam op het tweede plan. Als hij daar in de jaren negentig serieus werk van maakt, volgt groot succes in Nederland en een sterstatus in Japan.

Recent kort  afwezig geweest door gezondheidsproblemen, maar nu is hij weer helemaal fit en komt hij naar het theater, samen met Jerome Hol (gitaar), Eric Barkmans (Bas) en Gijs Dijkhuizen (Drums).

Dus voor al die mensen die hem 3 jaar geleden hebben gemist maar ook voor de liefhebbers de er toen ook waren nogmaals: DULFER! En deze keer hebben we er op zijn speciale verzoek een STA concert van gemaakt zodat er genoeg ruimte is om te dansen!


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden


Rie Theater

Rie Theater

  • Meer informatie over Rie Theater vindt u in de cultuurmap: Rie Theater
  • Bezoekadres: fransesteeg 6, 3441 CW Woerden
  • Contact: Marcel fokker | 06 33340217