Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

‘Gebarencafé voor Iedereen’

wo 28 augustus 2019

aanvang 19.30 uur/gratis. Niet alleen voor doven, die andere doven ontmoeten, maar juist ook voor horenden

Iedere laatste woensdagavond van de maand is het ‘Gebarencafé voor Iedereen’ te Woerden geopend. Niet alleen voor doven, die andere doven ontmoeten, maar juist ook voor horenden om het eens te ervaren hoe je spreekt met gebaren. Dit kan tijdens ‘workshops gebaren’ tussen 20 en 21 uur

Als je gehoor je in de steek laat zul je je wel vaak afvragen of er nu ergens een plek is waar wel rekening met je beperking wordt gehouden. Nou in het Gebarencafé zal dit zeker het geval zijn. Het is een ontspannen avondje uit voor iedereen om gezamenlijk horend, doof en slechthorend met elkaar te zijn. Als het gesprekje stokt kun je zonder meer een gebaren- of schrijftolk inzetten ter ondersteuning. Zo af en toe nodigen wij ook interessante sprekers uit. Houd Facebook: ‘Gebarencafé voor Iedereen Woerden’ in de gaten.

 

Uiteraard is een bezoek aan het café gratis en zonder verplichting en mag je ook even sfeer proeven onder het genot van een drankje voor eigen rekening. Eigenlijk mag je deze ontmoetings- en ervaringsplek niet voorbij lopen. Kom eens aan en doe mee!

Locatie: Café de Reehorst, Rijnstraat 15, 3441 BP WOERDEN. Iedere laatste woensdag van de maand vanaf 19.30 u tot 00.00 u. De eerstvolgende is op 27 maart a.s.

Info: gebarencafewoerden@gmail.com.


Locatie

De Reehorst Rijnstraat 15 Woerden


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen