Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

La Sirène zingt Marlene Dietrich

di 4 juni 2019

aanvang 20.00 uur/ € 15,- Muzikale, filmische voorstelling & hommage aan de onvergetelijke La Dietrich…

La Dietrich

La Sirène zingt Marlene Dietrich. Een muziektheater-productie met oorspronkelijk filmmateriaal over het werk en leven van Marlene Dietrich: The woman with the bed room eyes…

Het publiek maakt opnieuw kennis met de magie van de meest legendarische diva van de 20ste eeuw in een ‘Tour De Chant’ van Berlijn naar Hollywood,  Las Vegas en Parijs met theaterscènes uit haar turbulente leven, foto’s en uniek filmmateriaal uit de epoque van Dietrich samengesteld door Michael Helmerhorst / Picture Search..

Haar doorbraak en sterrenstatus in de filmindustrie, de onsterfelijke songs, haar moedige rol in WOII en gepassioneerde, rebelse invloed op de vrijheid van de vrouw hebben Marlène tot een legende gemaakt .

 

Deze innerlijk tegenstrijdige persoonlijkheid wordt op indringende wijze vertolkt door La Sirène (Wilma Bakker),Von Kopf bis Fuss begeleidt door haar PianoMaestro.

 

De roemruchte biografie van haar dochter, Maria Riva, vormt de inspiratiebron en rode draad in deze muzikale, filmische voorstelling & hommage aan de onvergetelijke La Dietrich…

 

  • Spel en Zang: Wilma Bakker alias La Sirène
  • Regie en Advies: Michael Helmerhorst
  • Film archive en Montage: Picture Search
  • Fotografie en Publiciteit: Martin Pluimers
  • Kostuums en Decor: Michel Ruygrok / Estida en Monique Ebbs / Makeover Factory
  • Website: www.blondenblauw.nl
     

Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden