Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Filmcafe ; Spirited Away

ma 3 juni 2019

start om 19.30 uur. /€ 5,-: een fantastische animatiefilm. een pareltje, dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen enorm zal aanspreken.

Filmcafé SPIRITED AWAY

 

SPIRITED AWAY: DE REIS VAN CHIHIRO. een fantastische animatiefilm van de Japanse tekenmeester Hayao Miyazaki. De film won de Gouden Beer op het internationaal filmfestival van Berlijn en een Academy Award voor Beste Animatiefilm. Deze film is dan ook een pareltje, dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen enorm zal aanspreken.

 

Spirited Away opent met een familie-uitje, dat strandt in een verlaten pretpark waar de ouders van de tienjarige Chihiro prompt veranderen in enorme varkens. Het park blijkt een rustplek voor allerhande goden en geesten die hun tijd tussen de mensen achter de rug hebben. Chihiro krijgt in deze vreemde wereld hulp van een kleine jongen, Haku. Ze wil echter maar één ding: ontsnappen en terugkeren naar haar eigen wereld…

 

 

Filmcafé: elke twee weken in het RIE Theater

Onno Schmitz en Henk Bakker zijn uw gastheren in het sfeervolle RIE Theater. Elke twee weken op maandagavond verrassen wij u met een film die de moeite van het bekijken meer dan waard is, maar die u niet snel in de bioscoopagenda zult aantreffen. Een oude klassieker, festivalfilms, documentaire, animatie, korte film, werk van nieuwe filmmakers… kom film kijken en napraten aan de bar in het Filmcafé!

 

Kaartverkoop & meer info:

SPIRITED AWAY in het Filmcafé op maandagavond 3 juni in het RIE theater. Aanvang filmprogramma: 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.

Toegang: €5,- via kaartverkoop online of aan de deur (let op: beperkte plaatsen, vol is vol!).


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden


FilmCafé

FilmCafé

  • Meer informatie over FilmCafé vindt u in de cultuurmap: FilmCafé
  • Bezoekadres: Franse Steeg 6, 3441 CW Woerden.
  • Contact: Marcel Fokker | 06 33340217