Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Verplaatst! cocncert Arthur Ebeling

di 16 april 2019

dit concert is wegens omstandigheden verplaatst naar dinsdag 11 juni 2019. De kaarten blijven gewoon geldig.

concert van het Arthur Ebeling blues trio a.s. dinsdag 16 april 2019  is wegens omstandigheden verplaatst naar dinsdag 11 juni 2019. De gekochte kaarten blijven gewoon geldig.

 

Gitarist Arthur Ebeling is misschien niet een naam waarvan je zegt “Die ken ik!”…  Toch staat Arthur Ebeling in Nederland bekend als een van de meest authentieke, fantastische en veelzijdige rhythm ’n blues-gitaristen en singer-songwriters. Gewaardeerd om zijn ingewikkelde en gevarieerde technieken – met een overduidelijke liefde voor zijn Gretsch-gitaar – en zijn muziek en uitvoeringen.

 

Hij neemt zijn publiek mee op een reis van eindeloze verrassingen en hoogstandjes.

Arthur’s muziek is een unieke, herkenbare, tijdloze en pakkende mix tussen ritme ’n blues, rock’ n roll, country-blues – in een jazzy saus. Met Ray Charles deelt hij zijn ziel, met Tom Waits zijn rauwheid en met Eddie Cochran zijn rock ’n roll.

 

beling-originelen zijn heel eigen, herkenbaar, gevarieerd en gewoon prachtig – ze klinken alsof je ze al jaren kent. In zijn lied wereldlijke wijsheid en romantiek ontmoeten botsen, hartzeer en humor elkaar. Zijn wrange teksten maken plaats voor een onconventionele visie op het leven.

 

Het Arthur Ebeling trio dat speelt in het RIE theater (contrabas, saxofoon en percussie) is echt niet van deze wereld, als je niet beter wist, zou je denken dat ze helemaal uit New Orleans zijn  gekomen.

 

Don’t miss it!


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden


Rie Theater

Rie Theater

  • Meer informatie over Rie Theater vindt u in de cultuurmap: Rie Theater
  • Bezoekadres: fransesteeg 6, 3441 CW Woerden
  • Contact: Marcel fokker | 06 33340217