Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

KUNSTKafé – exposanten Kunstroute

ma 7 oktober 2019

Inloop: 19.45 uur/Start: 20.00 uur/Einde: 22.00 uur. gratis. Gasten Astrid Baars, Peter van Haastrecht, Paula van Cadsand, Willy de Weerd en Diny van der Aalsvoort

De exposanten van de Atelierroute 2019 zullen vanavond een toelichting geven op hun werk:

  1. Astrid Baars (schilderijen),
  2. Peter van Haastrecht (foto's),
  3. Paula van Cadsand (keramiek potten en voelboekjes),
  4. Elly Waterman – schilderijen
  5. Willy de Weerd (ruimtelijk werk) en
  6. Diny van der Aalsvoort (schilderijen).

 

 

 

De toegang is gratis. Consumpties zijn te verkrijgen voor € 2,-. Neem voor alle zekerheid een klapstoeltje mee. Parkeren kan op het terrein bij de school: de voormalige Minkemaschool aan de Van der Valk Boumanlaan 7 te Woerden. Klik hier voor de routebeschrijving.

 

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober exposeren zes kunstenaars in het oude gebouw van de Rijks HBS aan de Van de Valk Boumanlaan 7. Zowel in het grote inloopatelier ‘KUNSTKajuit’ en de hal en gang in dit gemeentelijk monument, staan en hangen diverse kunstuitingen van deze beeldend kunstenaars.

  

De expositie is op beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Naast de exposities zal op zaterdag Miriam Schmitz optreden met accordeonmuziek. Op zaterdag en of zondag zullen medekoorleden van Paula van Cadsand optreden. Ook leden van muziekschool Tosca verzorgen op een van beide dagen een optreden. De precieze tijdstippen worden nog bekend gemaakt.

 

 

Programma

Na de inleiding en introducite van onze gast(en) en een kopje koffie kunt u in ons KUNSTKafé uw collega schilders ontmoeten op een en ongedwongen manier. U kunt namelijk ook uw eigen schilderij meenemen om daarover in gesprek te gaan met anderen. Er is dus gelegenheid voor wie dat wil om schilderijen van u en van de andere gasten nader te bekijken.

 

De avond eindigt met gezellig samenzijn en napraten.  Consumpties zoals koffie, thee, fris en wijn zijn voor 2 euro verkrijgbaar aan de bar.
Het KUNSTKafé is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van de gastspreker wordt op prijs gesteld

 

Laat uw werk zien!
Wij nodigen kunstschilders uit Woerden en omgeving uit om een eigen schilderij mee te nemen naar het KUNSTKafé. U kunt dit laten zien aan de andere bezoekers die net als u in schilderkunst geïnteresseerd zijn. Misschien vindt u het leuk om iets over uw schilderij te vertellen. Ook kan u vragen stellen over uw schilderij aan collega schilders.  Bijvoorbeeld als u twijfelt over een bepaalde kleur of over de compositie.


Praktische informatie
Parkeren

Dat kan op de parkeerplaats van Winkelcentrum Snel & Polanen, vandaar is het 1 minuut lopen, tussen de winkels door. Uitladen van werk kan wel op de Grimmkade, waarna u de auto bij het Winkelcentrum parkeert.


Locatie

voormalige Minkemaschool Van der Valk Boumanlaan 7 Woerden


KUNSTaandenRIJN

KUNSTaandenRIJN