Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

RIE Kinder-Matinee Monstermanieren

wo 27 februari 2019

van 15:15 tot16:30 uur, deur open 15:00 uur./Entree €5,- kind (6-10 jaar) en €2,50 per begeleider. reserveren gewenst

RIE Matinee Monstermanieren


Madeleine is een monster. En als monster moet je stoer, eng en gevaarlijk zijn. Maar Madeleine voelt zich geen monster. Ze is er zelfs niet eens mee bezig, met monster zijn. Ze speelt liever blokfluit, leest een romantisch boek of maakt een uitdagende puzzel.
Haar maffe monsterfamilie besluit dat het tijd is dat Madeleine zich als een écht monster gaat gedragen: leer monstermanieren en griezelgewoontes of vertrek maar. Voor altijd. Madeleine gaat op zoek naar haar innerlijke monster. Maar heeft ze die wel? Hoe leer je een monster te zijn? Wat is nou echt griezelig? Hoe word je iemand die je niet bent? En wil je dat wel? Madeleine kan het niet alleen. Ze heeft hulp nodig van de kinderen uit het publiek.
Een interactieve en muzikale kindervoorstelling boordevol muziek en humor.
Kom meedoen, meezingen en meedenken!
Monstermanieren

Entree €5,- per kind en €2,50 per begeleider
Reserveren (=e-ticket online bestellen!) is gewenst, er zijn ook kaarten aan de deur maar VOL=VOL.
Tijdens deze voorjaarsvakantie editie van het RIE Kindermatinee dus 2 voorstellingen achter elkaar met aparte ticketverkoop voor beide evenementen.

Bestel e-tickets voor deze voorstelling


Over het ZieZus theater:
ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. Ze bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
Website: http://ziezus.nl/eigenzinnig-theater
Dit initiatief wordt ondersteund door Cultuurplatform Woerden en de Gemeente Woerden.


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden