Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Realiteit - Jungle Book

za 11 mei 2019

aanvang (matinee)15:30 & 20.00 uur / € 9,50. Theatervoorstelling voor de hele familie (8+)

Jungle Book


Jungle Book is geschreven door Rudyard Kipling. In 1907 werd hem de Nobelprijs voor de Literatuur toegekend. In oktober 1967 is Jungle Book als tekenfilm uitgebracht door Walt Disney.

 

Theatergroep De Realiteit

heeft de toneelbewerking van Craig Sodaro (vertaald door Aris Bremer) eigen gemaakt en zal deze voorstelling twee maal spelen. Als baby wordt Mowgli opgevoed door wolven. Baloo, de beer en Bagheera, de panter hebben de opdracht om  Mowgli de wetten van de jungle aan te leren en hem te beschermen tegen de wrede tijger Shere Khan.

 

Elf jaar later is Mowgli nog steeds niet een goede jager. Bagheera en Baloo laten Mowgli alleen achter zodat hij nu eens echt kan leren voor zichzelf te zorgen. Opeens staat hij alleen midden in de jungle. Voor hij het weet maakt hij kennis met de wetteloze apen, de slinkse hyena’s en de gevaarlijke witte cobra.

 

Bestel hier snel je kaartjes en ga mee op reis in het verhaal van Mowgli.

 

En laat hier weten bij welke voorstelling je erbij bent!

Tot 11 mei!


Theatergroep De Realiteit heeft toestemming van het I.B.V.A. Holland bv te Alkmaar om deze productie te presenteren.   Van Cultuurplatform Woerden is ook steun ontvangen voor deze productie.

 


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Theatergroep De Realiteit

Theatergroep De Realiteit