Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Zo leert u alles 3x Sneller! (12+)

wo 6 februari 2019

van 19:00 - 22:00 uur/€ 15,-. Florian Rooz & Laura Dekker brengen een avond vol "Extreem leren"

Na 14 jaar ervaring in de on-line educatiemarkt ontdekte Florian Rooz 12 mentale gereedschappen en 8 stappen die samen de meest optimale leerstrategie vormen.
Van Tesla tot Laura Dekker, topbedrijven, wereldkampioenen en recordbrekers herkennen en onderschrijven Florian’s bevindingen en omarmen Extreme Learning.

Laura Dekker: “Het is geweldig om te zien dat ik niet de enige ben die zo denkt!”
Adam Ondra: “Climbing at the highest level is Pure Extreme Learning”.

 

 

EEN AVOND VOOR JONG (+12) EN OUD BOMVOL INSPIRATIE!

Wat is extreem leren?
Extreem leren is goed te vergelijken met bijv. snellezen of freediven. Snellezen is een praktische techniek waarmee ieder mens kan leren 2 keer sneller te lezen. Freediven (duiken zonder perslucht) is een techniek waarmee mensen kunnen leren tot wel 4 minuten onder water te blijven en tot wel 80 meter diep te duiken.
Extreem leren is een zeer praktische techniek waarmee u elke vaardigheid minimaal 3 keer sneller kunt leren. Of het nu om het leren van een taal, een muziekinstrument, leren beleggen of zeilen gaat.

 

VERTELD DOOR EEN DYNAMISCH DUO MET EEN SCHAT AAN UNIEKE LEVENSERVARING!

Florian Rooz werd op zijn 21e plotseling één van de grootste muziekdocenten ter wereld, met duizenden studenten in meer dan 70 landen.
Als ondernemer richtte hij daarna het ene na het andere bedrijf op, waaronder zijn eigen saxofoonmerk en de beroemde Kroon Gallery in Maastricht.

  • Laura Dekker haar verhaal ging de hele wereld over, toen ze, als jongste persoon ooit, besloot om solo rond de wereld te zeilen. Ze vocht een van de meest publieke gevechten met de Nederlandse overheid ooit, voor het recht om haar grote ambitie te mogen vervullen. Met haar overwinning werd ze een schoolvoorbeeld van: waar een wil is, is een weg!

Bestel HIER Tickets


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden


Rie Theater

Rie Theater

  • Meer informatie over Rie Theater vindt u in de cultuurmap: Rie Theater
  • Bezoekadres: fransesteeg 6, 3441 CW Woerden
  • Contact: Marcel fokker | 06 33340217