Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

A True "Steely Dan" Experience

di 29 januari 2019

aanvang 20.00 uur/€ 15,-. Een avond te delen met pure Steely Dan fans en verder iedereen die van waanzinnig goeie muziek houdt.

De muzikanten van Steely Fan zijn pure Steely Dan fans. Wat is cooler dan deze avond te delen met fans en verder iedereen die van waanzinnig goeie muziek houdt.

 

De New Yorkse band Steely Dan beleefde eind jaren-70 de grootste populariteit met nummers als Rikki Don’t Lose That Number, Do It Again en Reelin’ In the Years. De harmonieën en jazzy, poppy soulgrooves zijn sinds die tijd alleen maar geraffineerder geworden. Je kunt zeggen dat Steely Dan het huidige muzieklandschap flink heeft beïnvloed.

De formatie van muzikale genieën Donald Fagen en Walter Becker tourde nog tot mei 2017. Met het overlijden van Walter Becker in september 2017 is de hoop om de band ooit nog live te zien definitief vervlogen. Steely Fan geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ‘the real thing’ te zijn.

 

Grote hits van de albums Aja, The Royal Scam, en Gaucho komen voorbij, maar ook recenter werk van bijvoorbeeld Two against nature is te horen.

 

Voor de theaters is een speciaal concept bedacht. Plezier met het repertoire staat voorop en de band neemt het publiek mee voor een ‘True Steely Dan Experience’.

 

“Steely Fan brengt het onnavolgbare Steely Dan adembenemend dichtbij”.

KAARTEN BESTELLEN

 

 

 


Locatie

Rie Theater
fransesteeg 6, 3441 CW Woerden

Rie Theater

Rie Theater

  • Meer informatie over Rie Theater vindt u in de cultuurmap: Rie Theater
  • Bezoekadres: fransesteeg 6, 3441 CW Woerden
  • Contact: Marcel fokker | 06 33340217