Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

KUNSTKafé - Perspectief

ma 4 februari 2019

Inloop: 19.45 uur/Start: 20.00 uur/Einde: 22.00 uur. gratis.

Tijdens dit KUNSTKafé houdt Elly Waterman een inleiding over perspectief. Zij zal ingaan op de historie van perspectief in de schilderkunst en geeft praktische tips voor kunstenaars.
Met perspectief heeft iedereen te maken die schildert naar de werkelijkheid, of met het oog op de werkelijkheid. Het speelt een rol in landschappen, maar ook in stillevens, interieuren en zelfs in portretten.

Na deze inleiding en een kopje koffie kunt u in ons KUNSTKafé uw collega schilders ontmoeten op een en ongedwongen manier. U kunt namelijk ook uw eigen schilderij meenemen om daarover in gesprek te gaan met anderen. Er is dus gelegenheid voor wie dat wil om schilderijen van u en van de andere gasten nader te bekijken.

 

De avond eindigt met gezellig samenzijn en napraten.  Consumpties zoals koffie, thee, fris en wijn zijn voor 2 euro verkrijgbaar aan de bar.
Het KUNSTKafé is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van de gastspreker wordt op prijs gesteld .

 

Laat uw werk zien!
Wij nodigen kunstschilders uit Woerden en omgeving uit om een eigen schilderij mee te nemen naar het KUNSTKafé. U kunt dit laten zien aan de andere bezoekers die net als u in schilderkunst geïnteresseerd zijn. Misschien vindt u het leuk om iets over uw schilderij te vertellen. Ook kan u vragen stellen over uw schilderij aan collega schilders.  Bijvoorbeeld als u twijfelt over een bepaalde kleur of over de compositie.
Praktische informatie
 


Parkeren

Dat kan op de parkeerplaats van Winkelcentrum Snel & Polanen, vandaar is het 1 minuut lopen, tussen de winkels door. Uitladen van werk kan wel op de Grimmkade, waarna u de auto bij het Winkelcentrum parkeert.


Locatie

De Tafel van Twaalf, Gebroeders Grimmkade 57, 3446 BZ Woerden


KUNSTaandenRIJN

KUNSTaandenRIJN