Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra

do 7 maart 2019

aanvang 20.00 uur/ €. 10,- ; Een bijzondere beleving voor iedere muziekliefhebber!

 ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra

Het ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra is een ensemble bestaande uit twintig enthousiaste muziekvakstudenten klassiek saxofoon van het ArtEZ Conservatorium Zwolle en het HKU Utrechts Conservatorium.

Onder leiding van hun hoofdvakdocent Johan van der Linden verzorgen de studenten een kamermuziek programma. Het programma is uiteenlopend van Händel tot Bernstein en jazz-componisten Chick Corea en Joe Zawinul.  Verrassende arrangementen maar ook modern repertoire speciaal geschreven voor dit inmiddels bekende ensemble.

 

Een bijzondere beleving voor iedere muziekliefhebber!

 

LET OP! Deze voorstelling maakt géén deel uit van de professionele Klooster theaterprogrammering.

 

 


Kleurrijk, gedurfd, avontuurlijk, ingetogen, virtuoos en soms een tikkeltje uitdagend……..
Het ArtEz/HKU saxophone Orchestra is een ensemble bestaande uit muziekvakstudenten klassiek saxofoon aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en HKU Conservatorium in Utrecht en staat onder leiding van hoofdvakdocent Johan van der Linden.
Onder leiding van hun hoofdvakdocent Johan van der Linden verzorgen de studenten ieder jaar een kamermuziek programma met uit een lopend repertoire. Verrassende arrangementen maar ook modern repertoire speciaal geschreven voor dit inmiddels bekende ensemble.


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


a: algemeen Concerten

a: algemeen Concerten