Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Jules Croiset/Victor Reinier - Een goed mens

wo 6 maart 2019

aanvang 20.15/€. 27,50 ; Een intrigerende thrillerkomedie met gratis inleiding ! Aart Staartjes is ziek zijn vervanger is Jules Croiset.

Aart Staartjes en Victor Reinier

Een goed mens (Try-Out)

Speciaal voor Aart Staartjes schreef Flip Broekman de thrillerkomedie Een goed mens, waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie Roem en al jaren hoofdrolspeler in de populaire televisieserie Flikken Maastricht, heeft hij de perfecte tegenspeler. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel.


Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van een man, die niet van plan is ooit nog te vertrekken. Samen bespreken zij hun verwachtingen van het leven en waarom er zoveel anders is verlopen dan de bedoeling was. Is de jongere man naïef of is de oude dokter cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is? Waarom blijft de jongere man en wat hebben de twee mannen met elkaar gemeen? Een intrigerende thrillerkomedie, die velen een spiegel voorhoudt.

 

Bij deze voorstelling wordt een gratis inleiding aangeboden.


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater