Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Winterfair Woerden

vr 13 december 2019 t/m za 14 december 2019

Vr. 13 december van 12:00 - 21:00 en Sterretjesavond . Zat. 14 december van 10:00 - 16:00

Vestingstad Woerden volledig in het teken van Kerst. De Rijnstraat, Voorstraat en Nieuwstraat worden omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt waar je naar hartelust kerstcadeaus kunt shoppen en kunt genieten van winterse lekkernijen.


In de historische binnenstad staan dan meer dan 120 kerstkramen. Heerlijk struinen dus, op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus en bijzondere delicatessen. Kerstkoren vullen de straten met gezellige kerstliedjes
Opwarmen doe je met gluhwein, warme choco en heerlijke winterBBQ. Of duik in een van de knusse Woerdense restaurants om even bij te komen.

 

Ook leuk voor kinderen!

Ook voor jonge bezoekers is het een winters feestje: Ze kunnen gratis een ritje maken in de kersttrein en de zweefmolen. En de kans is groot dat ze de kerstman, sneeuwprinses of ijskoningin tegen het lijf lopen.
Wat je zeker niet mag missen is Sterretjesavond op vrijdag: Broodjes bakken op een vuurtje en de sfeervolle lampionnenoptocht door een prachtig verlicht Woerden. Dwars over de kerstmarkt en langs Woerdense monumenten. Én de opening van de ijsbaan natuurlijk!
 


Locatie

Woerden Centrum


Stadshart Woerden

Stadshart Woerden